Urządzenia i Akcesoria
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 min
BBQ Seasoning
10 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
French Toast Waffles
30 min
Apple cider dressing
5 min
Green machine
35 min
Mojito mocktail
5 min
Community fave brown rice salad
55 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min