Wersje kompatybilne
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (opcjonalnie)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1j 30 menit
Garlic prawns
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min