Urządzenia i Akcesoria
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
375 kJ /
89.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Mushroom Fettuccine
Brak ocen
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Seeded pastry
15 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min