Urządzenia i Akcesoria
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
375 kJ /
89.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 Min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 Min
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Gluten free warm berry cobbler
45 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Blueberry jam
35 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.