Urządzenia i Akcesoria
Cider-brined pork chops with apple dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Cider-brined pork chops
-
alcoholic apple cider (see Tip)350 g
-
sea salt flakes30 g
-
dried rosemary1 tbsp
-
dried sage1 tbsp
-
dried thyme1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters1
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
fresh chives cut into quarters6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.7 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Veal pizzaiola
40 min
Beef stroganoff
35 min
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Buffalo chicken wings
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min