Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 194.7 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min