Urządzenia i Akcesoria
Cider-brined pork chops with apple dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Cider-brined pork chops
-
alcoholic apple cider (see Tip)350 g
-
sea salt flakes30 g
-
dried rosemary1 tbsp
-
dried sage1 tbsp
-
dried thyme1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters1
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
fresh chives cut into quarters6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.7 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Sweet and sour pork
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Meatballs in a sticky plum sauce
1 godz. 25 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min