Rhabarber-Spinat-Gnocchi

3.1 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    50 - 60 g
  • Hefeflocken (opcjonalnie)
    1 EL
  • Haselnüsse
    100 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gnocchi
    1000 g
  • Pfeffer
    ¼ - ¾
  • Muskat
    3 - 4 Prisen
  • Olivenöl
    30 g
  • Rhabarber
    200 - 300 g
  • Zucker
    1 EL
  • Babyspinat, frisch
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1716 mg
Białko 21 g
Kalorie 2839 kJ / 679 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...