Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis

Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis

4.1 27 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de farine de blé
  • 180 g d'eau
  • 1 c. à soupe de graines de pavot
  • 1 pincée de sel et un peu pour la garniture
  • 100 g de fromage de brebis basque, en morceaux
  • 250 g de tomates concassées en conserve égouttées
  • 1 brin de romarin frais effeuillé
  • du poivre moulu
  • salade verte (opcjonalnie) pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1466 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...