Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de tomme fraîche de l'Aubrac, en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en cubes
- 600 g de filets de poulet
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 1 gousse d'ail
- 125 g de crème fraîche
- 100 g de beurre, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3901 kJ / 935 kcal
- Białko
- 63 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 62 g
Alternatywne przepisy
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min
Mac and cheese
35 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 Std.
Purée de maïs au miso
25 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Omelette au cheddar à la truffe
30min
Tourte au camembert
3 Std.
Aligot
40min
Œuf poché sauce poulette
35 Min
Rougail saucisse et riz
50 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3小时 15 分钟