Crêpes mille trous au maïs

Crêpes mille trous au maïs

2.7 44 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pièces

Składniki

  • 250 g de semoule de maïs fine
  • 1 c. à soupe de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 7 g de levure boulangère sèche
  • 425 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • beurre pour la poêle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 93.6 kcal / 391 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 132.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...