Urządzenia i Akcesoria
Rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
eggs2
-
courgettes cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
parboiled rice (approx. 15 minutes cooking time)250 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut into pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut into slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcjonalnie)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Steamed Fennel Bulbs
20 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Green beans with tomato and parsley
55 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Peas and jamon
40 min
Mango, Orange and Strawberry Juice
10 min
Coulibiac
2 godz. 15 min