Gratin de butternut et polenta au comté
TM6 TM5 TM31

Gratin de butternut et polenta au comté

2.8 (45 ocen)

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 600 g de courge butternut, en cubes
  • 500 g de boisson végétale à l'amande
  • 50 g de fécule de maïs
  • 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 125 g de polenta
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 100 g de comté, râpé
  • 1 noix de beurre
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1394 kJ / 379 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy