Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé
- 65 g d'huile de coco hydrogénée + 1 noisette pour huiler le moule
- 550 g d'eau
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de carottes, en rondelles
- 3 œufs
- 250 g de lait de coco
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2133 kJ / 510 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Quiche à la courge musquée de Provence
1h 10min
Tortilla légère à la patate douce
50 Min
Flan de patate douce
40min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Quiche petits pois et carottes
3 Std. 20 Min
Crumble de légumes aux amandes
1h 10min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Quiche carotte-cumin
1h
Quiche de carotte au thon
1h
Quiche à la ricotta et aux champignons
1h 5min
Gratin de patate douce et émincé de soja
45min