Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé
- 65 g d'huile de coco hydrogénée + 1 noisette pour huiler le moule
- 550 g d'eau
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de carottes, en rondelles
- 3 œufs
- 250 g de lait de coco
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2133 kJ / 510 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Flan de patate douce
40 min
Quiche de carotte au thon
1h
Quiche à la ricotta et aux champignons
1h 5min
Quiche carotte-cumin
1h
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Tarte aux légumes d'automne
1h 30min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Clafoutis aux tomates cerise et au basilic
40 min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min