Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes au gorgonzola
40 min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1 godz. 10 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 godz. 20 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1sa 55 dk
Tarte croustillante au brie
50 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 min