
Urządzenia i Akcesoria
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'abricots secs30 g
-
de raisins secs de Corinthe25 g
-
de cerneaux de noix30 g
-
de farine de blé30 g
-
de beurre coupé en morceaux30 g
-
saint-marcellins4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
396.5 kcal /
1648.3 kJ
Białko
17.3 g
Tłuszcz
30.3 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Sód
514 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja