Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 dk
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Feuilleté de poireau au camembert
55 dk
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 dk
Œufs farcis à la berrichonne
40 dk
Tarte poire et brie
1 Std. 15 Min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1 Std. 15 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1sa 20 dk
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 dk
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Pâtes au gorgonzola
40 dk
Spaghetti o palmo
35 Min