Urządzenia i Akcesoria
Pudding chia z musem jabłkowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 porcje
Składniki
-
275 g napoju migdałowego niesłodzonego
-
50 g syropu z agawy
-
50 g nasion chia
-
1 szczypta soli
-
250 g jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3 cm kawałki
-
5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
15 g wody
-
1 płaska łyżeczka cynamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3 g
Kalorie
633 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Migdałowy pudding chia z musem z mango i owocami
10 godz. 30 min
Legumina z tapioki
50 min
Smoothie bowl z mango i nasionami chia
2 godz. 10 min
Nocna owsianka migdałowo-marchewkowa
8 godz. 10 min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3 godz. 10 min
Migdałowy pudding z chia
15 min
Pudding czekoladowy z chia
20 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Pudding z chia z kiwi i malinami (bez cukru)
4 godz. 20 min