
Urządzenia i Akcesoria
Pudding chia z musem jabłkowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 porcje
Składniki
-
napoju migdałowego niesłodzonego275 g
-
syropu z agawy50 g
-
nasion chia50 g
-
soli1 szczypta
-
jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3 cm kawałki250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 g
-
wody15 g
-
cynamonu, mielonego1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
151 kcal /
633 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Nocna owsianka migdałowo-marchewkowa
8 godz. 10 min
Pudding chia z galaretką borówkową
2 godz. 15 min
Pudding z chia z kiwi i malinami (bez cukru)
4 godz. 20 min
Migdałowy pudding chia z musem z mango i owocami
10 godz. 30 min
Owsianka kokosowa z malinami i borówkami
20 min
Owsianka z chia
20 min
Pudding chia z bananem i granatem
3 godz. 10 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Pudding czekoladowy z chia
20 min
Migdałowy pudding z chia
15 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min
Kokosowy pudding chia z malinami
3 godz. 5 min