
Urządzenia i Akcesoria
Pudding chia z musem jabłkowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 porcje
Składniki
-
275 g napoju migdałowego niesłodzonego
-
50 g syropu z agawy
-
50 g nasion chia
-
1 szczypta soli
-
250 g jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3 cm kawałki
-
5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
15 g wody
-
1 płaska łyżeczka cynamonu, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
151 kcal /
633 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska