Œufs brouillés à la florentine
TM6 TM5 TM31

Œufs brouillés à la florentine

3.5 (45 ocen)

Składniki

  • 40 g de parmesan
  • 200 g d'épinards frais
  • 8 œufs, à température ambiante
  • 2 c. à soupe de skyr (yaourt islandais)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 20 g de beurre
  • 4 tranches de pain de campagne
  • 400 g de pousses d'épinards frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1272 kJ / 304 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy