Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
TM6 TM5 TM31

Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth

3.8 (51 ocen)

Składniki

  • 1 oignon, coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 250 g de mélange 3 riz
    lub 250 g de riz long
  • 500 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 250 g de pousses d'épinards frais
  • 4 œufs extra-frais, à température ambiante
  • ½ bouquet d'aneth frais, ciselé
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1540 kJ / 368 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy