Zucca spaghetti ripiena con arachidi

Zucca spaghetti ripiena con arachidi

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    150 g
  • zucche spaghetti (circa 700 g l'una), a metà, private dei semi
    2
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
    20 g di olio di oliva
  • di porro solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
    170 - 200 g
  • di foglie di spinaci freschi
    250 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    200 g
  • uova
    2
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe bianco macinato
    3 pizzichi
  • di arachidi pelate al naturale
    50 g
  • foglie di basilico fresche per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 602 kcal / 2518.8 kJ
Białko 26.8 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 35.5 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 1.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...