Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
TM6

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

4.5 (8 ocen)

Składniki

Spigola sottovuoto

  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 filetti di spigola (branzino), senza pelle e puliti (140 g l'uno)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
    lub ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato

Crema di avocado e pomodorini

  • 200 g di polpa di avocado matura a pezzi
  • 150 g di pomodorini a pezzi
  • 40 g di succo di lime, spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1890.5 kJ / 452 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
5.4 g
Tłuszcz
35.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
4.3 g
Sód
1184.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy