Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
brown sugar120 g
-
lemon zest (from approx. ½ lemon), cut in pieces10 g
-
almond milk240 g
-
vanilla extract1 tsp
-
plain flour50 g
-
medium eggs5
-
egg yolks from medium eggs2
-
poppy seeds2 Tbsp
-
lemon peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)1
-
orange peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)1
-
flaked almonds2 Tbsp
-
icing sugar for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
750 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Simnel Cake
3 Std.
Wildberry Jam
1 Std.
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Amaretti
35 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min