Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6 g
Kalorie
1461 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Puttanesca
35 min
Chocolate Salami
4 godz. 5 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Coconut Cake
1 godz. 20 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.