Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido (reserve el aceite)
- aceite de oliva, al gusto
- 60 g de queso de cabra
- 40 g de piñones
- 100 g de jitomate
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 798 kJ / 190 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de jitomate
10min
Salsa pesto
10min
Reducción de vinagre balsámico
1h 20min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45 min
Pan rústico con aceitunas
2 godz. 15 min
Dip de huitlacoche
4 Std.
Mozarella con higos y aceite de albahaca
30 min
Humus de edamame
10min
Tapenade rústico
10min
Pappardelle al limón
45 min
Ceviche de hongos
10min
Aguachile de jícama
15 Min