Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de arroz para sushi
-
100
g de salchicha china o de cerdo, en rebanadas (1 cm)
lub 100 g de chorizo español, en cubos (1.5 cm) - 50 g de chícharos frescos o congelados
- 70 - 100 g de tocino ahumado en cubos (1 cm)
- 10 g de salsa de soya baja en sodio
- 5 g de salsa de soya obscura
- 360 g de agua y un poco más
- 1 cdita de azúcar
- ¼ cdita de sal
-
¼
cdita de pimienta blanca molida
lub ¼ cdita de pimienta negra molida - cebolla cambray, la parte del tallo en rodajas para decorar
- Wartości odżywcze
- na 3 porciones
- Kalorie
- 6163.4 kJ / 1473.1 kcal
- Białko
- 42.5 g
- Węglowodany
- 215.4 g
- Tłuszcz
- 53.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 2389.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4h 30min
Pasta con carne molida
45min
Arroz con jamon y bok choy TM6
40min
Nidos de espagueti con albóndigas de lentejas
1h 5min
Poke bowl alto en proteínas
1h
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1h
Champiñones a la crema con papas crujientes TM6 (Pelar)
1h 30min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pasta con lentejas y chorizo
35min
Fideuá con carne (Hestan Cue™)
30min
Arroz Sichuan con carne molida y aceite de chile TM6
1h 5min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h