Wersje kompatybilne
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
- 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
- 100 g jugo de naranja
- 25 g de miel de abeja
- 10 g de salsa de soya
- 3 pizca de pimienta molida
- 1 cdita de fécula de maíz
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
- 2 pizcas sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pizcas de flor de sal
lub 2 pizcas de hojuelas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2053 kJ / 491 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 573.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25min
Sopa de setas
35min
Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta
2u. 45min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1小时
Crema de champiñones
20 Min
Salsa de espárragos
25min
Sopa fría de coliflor
5h
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1 Std. 10 Min