Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)

Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 3 diente de ajo (aprox. 1 cm)
  • 1 pieza de jengibre fresco y pelado (aprox. 1 cm)
  • 100 g jugo de naranja
  • 25 g de miel de abeja
  • 10 g de salsa de soya
  • 3 pizca de pimienta molida
  • 1 cdita de fécula de maíz
  • 75 g de agua
  • 25 g de mirin
  • 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 1.5-3.5 cm de grosor)
  • 2 pizcas sal
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 2 pizcas de flor de sal
    2 pizcas de hojuelas de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 573.3 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 2053 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 41.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...