Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato

Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato

4.9 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Pan Brioche
  • 250 g di latte
  • 40 g di zucchero
  • 10 - 15 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di farina manitoba
  • 250 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 25 g di burro a pezzetti + q.b.
  • 2 uova medie
  • 1 cucchiaino di sale
Uova barzotte
  • 6 uova fredde da frigorifero
  • 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
  • 180 g di salmone affumicato a fette
  • 6 pizzichi di sale
  • 6 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 542.5 kcal / 2269.7 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 80.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 1792.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...