Ragoût de bœuf et gnocchi

Ragoût de bœuf et gnocchi

4.5 106 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    70 g
  • de paleron de bœuf coupé en morceaux (3 cm)
    600 g
  • d'oignons rouges coupés en huit
    170 g
  • de carotte coupée en tronçons (1-2 cm)
    150 g
  • de branche de céleri coupée en morceaux (0,5-1 cm)
    70 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux de 2 cm
    80 g
  • de paprika (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • d'eau
    600 g
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de fond de viande maison
    1 c. à café
    1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
  • grains de poivre de la Jamaïque
    4
  • de thym déshydraté
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    ¼ de c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de gnocchi
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 528 kcal / 2210.6 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 1138.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...