Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla, peladas, en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de pechuga de pavo, sin piel, en cubos (4-6 cm), ligeramente enharinados
- 60 g de vino blanco
- 1 cubo de caldo de verduras
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 180 g de jugo de naranja, recién exprimida
- 50 g de pistaches descascarillados sin sal
- 1 naranja, rebanada, sin semillas (aprox. 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1822 kJ / 435.5 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 122.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de apio
50min
Crema de espinacas con nuez
20p
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40 min
Arroz al cilantro
35p
Ensalada de pollo con vinagreta de menta
1h
Paté de ejotes
45 min
Crema de champiñones
20p
Puré de betabel
1h
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Crema de pimiento con calabacitas
30 min.
Filete de res con dos salsas
40 min