Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huevos duros y ejotes
- 1600 g de agua
- 4 huevos
- 300 g de ejotes, sin puntas
Aderezo
- 5 g de perejil fresco
- 30 g de mostaza Dijon
- 50 g de aceite de oliva
- 15 g de vinagre de vino blanco
- ¼ cdita de sal fina
- 20 g de agua
Montaje
- 1 pepino, en rebanadas
- 100 g de jitomates cherry, en rebanadas
- 100 g de atún enlatado en agua, colado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 723.8 kJ / 172.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min
Ensalada capresse
15 Min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45min
Ensalada de garbanzo
10 Min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 Std. 45 Min
Ensalada de garbanzos
20min
Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta
30 Min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Ensalada de aguacate y queso mozzarella
20min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min