Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aderezo
-
1 ½
cdita de mostaza en polvo
lub 1 ½ cda de mostaza Dijon - 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta molida
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 120 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de salsa maggi
Verduras
- 1200 g de agua
- 1 cdita sal marina
- 400 g de coliflor, en floretes
- 250 g de ejotes, sin tallo, cortados por la mitad
- 180 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 40 g de cebolla morada, fileteada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 693 kJ / 165 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de ejotes navideños
1h 10 min
Lasaña light de calabacitas
1j
Ensalada de pepino
15min
Ensalada Niçoise
1j
Pozole de mariscos
1 Std. 15 Min
Ensalada de frijoles cannellini
10 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 menit
Ensalada de coliflor con elotitos
30 min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10 min
Ensalada de garbanzo
10 min
Cazuelitas de pepino con atún
20 min