Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
lub 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
lub 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la diabla
30 min
Pastel de carne
40 min
Pechugas a la reina
35 Min
Pollo Cantones con vegetales
35 Min
Shepherd's pie
1h 10 min
Carnitas de cerdo borrachas
1 Std.
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Pastel azteca
1 Std.
Cacerola de pollo
30 min
Torta de costillas braseadas
1 Std.