
Urządzenia i Akcesoria
Escalopines al marsala con champiñones
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones
Składniki
-
2 - 3 cucharadas de harina
-
600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
-
50 g de aceite de oliva
-
30 g de mantequilla
-
1 - 2 dientes de ajo
-
200 g de champiñones frescos, rebanados
-
2 pizcas de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
150 g de Marsala seco
-
100 g de caldo de res
-
1 cucharada de fécula de maíz
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
319 kcal /
1335 kJ
Białko
39.3 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
10.4 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk