Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, ,, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 di erba cipollina fresca
- 1 rametto di origano fresco
- 1 foglia di alloro fresco, lavata
- pepe rosa in grani (3 grani)
- pepe bianco in grani (3 grani)
- pepe nero in grani (1 grano)
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 140 g di carpaccio di filetto di manzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 42.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozze al vino bianco
40 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4j 10 menit
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
50min
Calamari cipolle e patate
50min
Cirighet
30 Min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Pepata di cozze
55 Min
Insalata di anguria e finocchi
20 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Peperoni alla piemontese
55 Min