
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 50 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 301.8 kcal / 1277.1 kJ
- Białko
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Węglowodany
- 62.3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 397.6 mg