Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 200 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
- 200 g de courge butternut, détaillée en dés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 316 kJ / 75.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 490.5 mg
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Curry de légumes façon wok
1h
Poulet rôti et ses légumes
1h 10min
Poires au sirop sous-vide
45min
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2h
Faire sauter 400 g de pommes
15min
Clafoutis aux prunes (TM6)
1h 15min
Travers de porc sauce au café
40min
Sauce ail-ciboulette
5min
Miniröstis de pommes de terre
30min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min