Peito de peru com citrinos em sous-vide

Peito de peru com citrinos em sous-vide

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 doses

Składniki

  • laranja (casca, só a parte laranja e sumo)
    1
  • limão (casca, só a parte amarela e sumo)
    1
  • sal grosso
    10 g
  • alecrim
    1 pé de
  • salsa
    1 pé de
  • peito de peru (cortado em 2 peças de 200 g cada aprox.)
    400 g
  • azeite
    40 g
  • água
    1400 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 417 kcal / 1744 kJ
Białko 49.3 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 2095 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...