
Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca de grão com espinafres e ricota
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
Massa fresca de grão
-
grão-de-bico seco400 g
-
fécula de batata60 g
-
psyllium husk20 g
-
ovos4
-
azeite mais q.b. p/ regar5 g
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
Água q.b. p/ cozer
-
sal1 c. chá de
Molho
-
dentes de alho2
-
azeite35 g
-
natas120 g
-
queijo ricota150 g
-
espinafres baby100 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
525.3 kcal /
2197.9 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
24.4 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
685.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Dezembro 2019
33 Przepisy
Portugalia
Portugalia