Focaccia recheada
TM6 TM5

Focaccia recheada

4.7 (9 ocen)

Składniki

Massa

  • 350 g sêmola de trigo (ver dica)
    lub 350 g farinha tipo 65
  • 150 g farinha tipo 65
  • 5 g fermento de padeiro seco
  • 100 g azeite
  • 300 g água
  • 5 g sal
  • 1 c. chá de açúcar amarelo

Recheio

  • 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
  • 450 g cebola cortada em pedaços
  • 1 c. chá de sal
  • 200 g tomate em pedaços
  • 1 ½ c. chá de orégãos
  • 130 g sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
  • 100 g azeitonas s/ caroço

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1475.5 kJ / 352.6 kcal
Białko
9.6 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
6.3 g
Sód
545.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy