Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe

Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Sfoglie di mais
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • di farina di mais
    100 g
Mousse di baccalà
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
    300 g
  • di panna fresca liquida
    300 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    3
  • pomodori secchi sott'olio a fette sottili
    4 - 5
  • prezzemolo tritato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...