Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sugo al radicchio
- 40 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 80 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (10x10 cm)
- 120 g di provola affumicata a fettine
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di branzino con sugo alla puttanesca
1h
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 Std. 30 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.