![Pere sottovuoto alla cannella Pere sottovuoto alla cannella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7803b9b2-45b1-4479-a083-7f3a21d8ff00/Derivates/4ee76e7f-f420-4233-afc7-53bb41608fa0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 4 pere Williams sbucciate, a metà (poco mature)
- 1850 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- mandorle a lamelle, tostate per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Asparagi sottovuoto
50 dk
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 dk
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2sa 30 dk
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min