Pere sottovuoto alla cannella
TM6

Pere sottovuoto alla cannella

4.2 (18 ocen)

Składniki

  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 1 ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • 4 pere Williams sbucciate, a metà (poco mature)
  • 1850 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • mandorle a lamelle, tostate per servire

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1024 kJ / 244 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
5.6 g
Sód
3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy