Pane alla barbabietola con semi di papavero

Pane alla barbabietola con semi di papavero

4.7 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
1000 g

Składniki

Poolish
  • 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 10 g di miele
  • 300 g di farina tipo 00
Pane
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale
  • 100 g di semi di papavero

Wartości odżywcze na 1000 g

Kalorie 3283.7 kcal / 13738.8 kJ
Białko 85.1 g
Tłuszcz 97.9 g
Węglowodany 515.4 g
Błonnik 42.7 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 6023.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...