Pane alla barbabietola con semi di papavero
TM6 TM5

Pane alla barbabietola con semi di papavero

4.7 (35 ocen)

Składniki

Poolish

  • 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 10 g di miele
  • 300 g di farina tipo 00

Pane

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale
  • 100 g di semi di papavero

Wartości odżywcze
na 1000 g
Kalorie
13738.8 kJ / 3283.7 kcal
Białko
85.1 g
Węglowodany
515.4 g
Tłuszcz
97.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
42.7 g
Sód
6023.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy