![Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/250344.jpg)
Wersje kompatybilne
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pagnotte banana e segale
1h 50min
Pane integrale in cassetta
4h
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane integrale al vapore
2 godz.
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2h 15min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Panini alla zucca
4h
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5sa
Panini cotti a vapore
2h 10min