Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte

Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte

4.5 140 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 8 cuisses de lapin
  • 10 g de persil frais
  • 50 g d'échalotes
  • 720 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de moutarde à l'ancienne
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1000 g de pommes de terre coupées en morceaux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 558.8 kcal / 2334.4 kJ
Białko 45.4 g
Tłuszcz 29.6 g
Węglowodany 24.4 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 820.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...