Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de carottes, coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 10 g de beurre
- 800 g de joue de bœuf parée, coupée en morceaux
- 25 g de farine
- 750 g de cidre brut fermier
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.3 kJ / 399.2 kcal
- Białko
- 44.7 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 326.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porc aux lentilles
1h 20min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5j 30 menit
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Porc au caramel
45 dk
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25 min.
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Joues de porc au citron confit
1 Std. 5 Min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min