Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ cucharadas de sal
- 250 g de coquinas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 300 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
-
700
g de caldo de pescado
lub 700 g de fumet - 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1679 kJ / 401 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 61.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 604.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas con chorizo
50 menit
Ensaladilla de gambas
1j
Asadillo de judías verdes
40 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10 min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2j
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1j
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1j 30 menit
Guiso marinero con patatas
45 Min
Arroz con almejas
1 Std. 45 Min
Papas y aceitunas negras aliñás
25u.
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min
Poleá
15min