Wersje kompatybilne
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de judías carilla secas
- 2 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de pimiento verde
- 70 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 240 g de calamares en salsa americana en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1265 kJ / 302 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 13.9 g
- Sód
- 487.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 godz.
Patatas guisadas con calamares
40 min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Sopa de ajo
40 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1j 20 menit
Judiones de la Granja con oreja
30 min