Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 700 g de lait végétal à la noisette
- 50 g de sucre roux
- 50 g de semoule de millet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954.8 kJ / 228.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 31.3 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 4.5 mg
Alternatywne przepisy
Riz au lait au chocolat
1h 5 min
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Semoule au chocolat
50min
Crème dessert
15min
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 min
Crèmes au chocolat light
1h 25min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45 min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 godz. 20 min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 godz. 15 min
Crème express chocolat-vanille
20min