
Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
110 g
Składniki
-
50 g papryki wędzonej, mielonej
-
35 g soli morskiej, gruboziarnistej
-
15 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
1 ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
1 ½ łyżeczki szałwii, suszonej, otartej
-
1 ½ łyżeczki rozmarynu, suszonego
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
196.4 kcal /
821.8 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
12375.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska