Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
300 g kaszy orkiszowej pęczak
-
650 g wody
-
½ - ¾ łyżeczkę soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
8 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1092.8 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
30.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min