Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pain rassis
- 1 c. à café de fines herbes déshydratées
- 4 cuisses de canard confites
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 600 g de légumes variés surgelés, type poêlée paysanne
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2896 kJ / 692.5 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 3682.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2 godz. 40 min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1 Std.
Bœuf coco
3 godz. 20 min
Poulet basquaise
50 min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2 godz. 40 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Gratin au lard
2h 25 min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Ramen carbonara
25 Min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1h 25min