Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pain rassis
- 1 c. à café de fines herbes déshydratées
- 4 cuisses de canard confites
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 600 g de légumes variés surgelés, type poêlée paysanne
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2896 kJ / 692.5 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 3682.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2j 10 menit
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Garbure du Béarn
1h 10min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Rôti de porc farci au basilic
1h 25min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10min