Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g environ)
- 50 g d'eau
- 190 g de fruits de la Passion (la pulpe et les graines), et 1 fruit pour la finition
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 50 g de mascarpone bien froid
- 75 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trifle poire, figue et noisette
1h 10min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 Std. 50 Min
Petites mousses Passion
3j 20 menit
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Mousse aux fruits de la Passion
4 godz. 40 min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4h 25min
Mousse fruits de la Passion
2j 30 menit
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Mousse citron vert-basilic
2j 30 menit
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3h 15min