Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g environ)
- 50 g d'eau
- 190 g de fruits de la Passion (la pulpe et les graines), et 1 fruit pour la finition
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 50 g de mascarpone bien froid
- 75 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse aux fruits de la Passion
4h 40 min
Tartelette façon "mojito"
4h 20min
Bricks au chèvre, miel, menthe et citron
35min
Tarte tutti frutti à la vanille
3 Std. 20 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 Min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3 godz. 40 min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min