Wersje kompatybilne
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4 Std.
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Salatini di Halloween
2h
Trifle alle fragole
5 godz. 30 min
Bignè cake
4 Std.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Tartellette alle fragole
1h 20min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1 Std. 5 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Brownies cioccolato e pistacchi
45 Min