
Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo al caramello salato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz.
10 fette
Składniki
Caramello salato
-
di zucchero100 g
-
di acqua1 cucchiaino
-
di sale½ cucchiaino
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
Crema al mascarpone
-
uova (da 60 g)4
-
di zucchero100 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
-
di mascarpone500 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda200 g
Terminare la preparazione
-
di biscotti savoiardi100 g
-
di liquore al cocco40 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
496 kcal /
2075 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy